El nostre equip

  • Núria Guasch

    Amb el Certificate of Proficiency in English de la Universitat de Cambridge, la Núria s'ha dedicat durant trenta anys a l'ensenyament de l'anglès tant en classes particulars com en acadèmia. L'any 2007 va iniciar el seu propi projecte obrint el Taller d'Anglès, per poder treballar amb el sistema que ha anat creant durant la seva trajectòria professional. La seva prioritat és el benestar emocional dels alumnes i el tracte personalitzat perquè l'aprenentatge es faci en un ambient familiar i relaxat.

  • Clàudia Flaqué

    La Clàudia ha estat alumna del Taller d'Anglès des de petita i té un nivell Advanced d'anglès. Amb experiència com a monitora de casals d'estiu i com a professora d'anglès extra-escolar, aquest curs 2019-2020 s'incorpora al Taller d'Anglès amb moltes ganes de tornar com a professora a un lloc en el que se sent com a casa.

  • Mar Gámez

    La Mar té un nivell Advanced d'anglès i una gran passió pels idiomes i l'ensenyament. Ha fet classes de repàs d'anglès i també té experiència com a conta-contes. S'incorpora aquest curs 2019-2020 al Taller d'Anglès amb molta il.lusió.

Contacte

Taller d'Anglès

© 2016 Rervats tots els drets.

Crea una pàgina web gratuïtaWebnode