El nostre equip

  • Mar Gámez

    La Mar té un nivell Advanced d'anglès i una gran passió pels idiomes i l'ensenyament. Ha fet classes de repàs d'anglès i també té experiència com a conta-contes. S'incorporà el curs 2019-2020 al Taller d'Anglès amb molta il.lusió.

  • Irina Xicota

    La Irina té el títol d'Advanced i un nivell de Proficiency. Ha fet classes de repàs i particulars d'anglès i també ha col.laborat com a auxiliar al Taller d'Anglès. Ha viscut durant quatre mesos a l' International People's College de Dinamarca on la llengua vehicular era l'anglès. També té el títol de monitora de lleure. S'incorpora com a professora aquest curs 2020-2021 amb moltes ganes.

  • Núria Guasch

    Amb el Certificate of Proficiency in English de la Universitat de Cambridge, la Núria s'ha dedicat durant trenta anys a l'ensenyament de l'anglès tant en classes particulars com en acadèmia. L'any 2007 va iniciar el seu propi projecte obrint el Taller d'Anglès, per poder treballar amb el sistema que ha anat creant durant la seva trajectòria professional. La seva prioritat és el benestar emocional dels alumnes i el tracte personalitzat perquè l'aprenentatge es faci en un ambient familiar i relaxat.

Contacte

Taller d'Anglès

© 2016 Rervats tots els drets.

Crea una web gratisWebnode